Yürüyüş Yapmak Sana Ne Kazandırır?

Mayıs 20, 2021

Dijitalleşen dünyada her gün daha az hareket ediyoruz. Binlerce yıllık tarihimizdeki en hareketsiz dönemi yaşıyoruz. Sosyal medyanın ve daha bir çok dikkat dağıtıcı etkenin bunda etkisi büyük. Hareketsizlik başta sağlık olmak üzere bir çok sorunu beraberinde getiriyor. Bu yüzden her gün daha fazla hareket etmek için çaba harcamalıyız. Kısaca, her gün düzenli yürüyüş yapmalıyız. Peki her gün düzenli yürüyüş yapmak bize ne kazandırır?

1.Yaşlanmayı Geciktirir

Sağlıksız beslenme ve kötü alışkanlıklar yüzünden her gün daha hızlı yaşlanıyoruz. Yürüyüş yapmanın dinç bir bedene sahip olmamızı sağlar ve yaşlanmayı geciktirir.

2. Stresi Azaltır

Temiz havada yürüyüş yapmak moralinizi önemli ölçüde artırır ve bir süreliğine de olsa günlük hayatın verdiği sıkıntılardan uzaklaşmanızı sağlar. Yürüyüş yapmak bir çeşit meditasyondur.

3. Daha Rahat ve Sağlıklı Uyumanızı Sağlar

Uyku problemleri günümüzde oldukça arttı. Bunun nedenlerinden biri de hareketsiz yaşam tarzı. Günlük yapılan yürüyüşlerin verdiği tatlı yorgunluk iyi bir uyku düzeni oluşturmak için çok yararlıdır.

4. Bel ve Boyun Ağrılarını Hafifletir

Özellikler masa başı çalışıyorsan bel ve boyun ağrıları yaşamışsındır. Eğer yaşamadıysan bil ki bir süre sonra yaşayacaksın. Yürüyüş yapmak eklem ve kasların esnekliğini artırarak bu ağrıların hafiflemesine yardımcı olur ve oluşmasını engeller.

5. Metabolizmayı Hızlandırır ve Kilo Kontrolü Sağlar

Metabolizmanın yavaş olmasının nedenlerinden biri de hareket kısıtlığı. Düzenli yürüyüş yapmak hızlı bir metabolizma için kilo kontrolü için çok yararlıdır.

6. Bir Çok Farklı Firmadan İndirim ve Bağış Yapma İmkanı

Walkers’ı kullanarak her yaptığın yürüyüşte puan kazanırsın. Her 100 adımın için 1 puan kazandığın bu uygulamada, her adımın için de bağış yapabilirsin. Böylece her yürüyüşünü hem kendin için hem dünyamız için daha değerli kılarsın. Sen de gezegenimizin sorunlarına karşı duyarlıysan ve indirimleri, fırsatları takip etmekten keyif alıyorsan, hemen aşağıdaki linkten Walkers’ı telefonuna indir ve kullanmaya başla. Böylece her yürüyüşüne değer katmış olursun. Dünyamızı daha iyi bir hale getirirken indirim ve fırsatlardan yararlanabilirsin.

Walkers İndirme Linki:http://onelink.to/walkers