İndirimleri Takip Etmenin Bütçene Sağladığı Katkı

Ağustos 10, 2021

Bütçe oluşturmak senin için zor mu? Günümüzde yapması en zor şeylerden biri bu. Sürekli artan masraflar ihtiyaçları karşılamanı oldukça zorlaştırıyor. İşte böyle bir sorunun varsa kesinlikle yalnız değilsin. Hepimiz masraflar fazla olduğu için ihtiyaçlarımızı bir sonraki aya atmak zorunda kaldık. Ya da bir sonraki aya atmamak için indirim kovaladık. Bu yazıda indirimleri takip etmenin bütçene sağladığı katkıdan bahsedeceğim.

Öncelikle klasik bir Walkers kullanıcısı olduğunu varsayalım. Gün içinde maksimum 5000 adım atarak 50 Walkers Puan(WP) kazanabilirsin. Her gün 5000 adım atarsan ki önerilen sayı 10000 ay sonunda 1500 WP kazanmış olursun. 1500 WP ile Walkers’a hiç para ödemeden onlarca indirimden faydalanabilirsin. Yapman gereken sadece yürümek. Gün içinde işine, okuluna ya da markete giderken yürümüyor musun zaten? Artık her attığın adım sana Walkers Puan olarak, dolayısıyla indirim olarak geri dönüyor. Bir ay sonunda sadece yürüyerek kazanabileceklerini hayal bile edemezsin.

Diyelim ki çıkıp dışarıda yürümeyi, bu şekilde stres atmayı seven bir yapın var. Walkers’ın verdiği indirimlerden de memnunsun. Sadece günde 50 WP kazanmak sana az geliyor. Açıkçası itiraf etmem gerekirse Walkers Market o kadar dolu ki günde 50 WP kazanmak sana oldukça az gelecek. O zaman Premium üyelik alarak daha fazla WP kazanbilirsin.

Premium Walkers üyeliği günlük adım limitini 15.000 e çıkarmanı sağlar ve her adım 2 kat daha fazla WP kazandırır. Ay sonunda totalde 9000 WP kazanabilirsin. Bu da 6 kat daha fazla indirim demek. Walkers’ın Premium hesaplar için talep ettiği ücret ise sadece 8,99 TL. Bir indirimden en az 30 TL kazanabiliyor olman bu teklifi senin için oldukça karlı hale getiriyor.

Bugünkü yazımda bir Walkers kullanıcısı olmanın ayrıcalıklarından bahsetmek istedim. Sadece yürüyerek bir ay içinde kazanabileceklerinin haddi hesabı yok. İndirim, özel fırsatlar ve daha birçok şey seni bekliyor. Sen de bekleme. Bir an önce App Store’a gir Walkers:Yürüyüş & Adımsayar aramasını yap ve uygulamayı indir.

Kendine iyi bak.

Bir dahaki yazıda görüşmek üzere.